VVD steunt de heropening winkels

Aalsmeer – Wat donderdag 13 januari nog een “ludieke actie” van de winkeliers in Aalsmeer leek te worden, werd op vrijdag 14 januari opeens tot veler verrassing werkelijkheid. Tijdens de laatste persconferentie werd bekend gemaakt dat de winkels, “onder voorwaarden” op zaterdag 15 januari open mochten.

De VVD-fractie bezocht een groot aantal winkeliers in Aalsmeer om ze te verrassen met “een hart onder de riem”. Rond het middaguur startte zij in de Zijdstraat met hun rondgang en het was het direct voelbaar: er zat weer leven in het hart van Aalsmeer.

Winkel na winkel werd aangedaan en werd er letterlijk een “hart” uitgedeeld. Omgekeerd kregen de VVD-ers vaak een chocolade hart aangeboden door de winkeliers in Aalsmeer Centrum. In de korte gesprekjes met de winkeliers, want het was druk, was de opluchting bij de winkeliers hoorbaar: “We mogen weer open!” En toch ook veel: “Het had niet veel langer moeten duren”. En “Gelukkig mogen wij weer, maar nu de horeca nog!”

Foto: VVD

Gepubliceerd: 17 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×