Herhaling Aalsmeer jaaroverzicht bij 'Echt Esther'

Donderdag 13 januari om 19.00 uur kun je luisteren naar een herhaling van de laatste Echt Esther in 2021 met daarin het jaaroverzicht Radio Aalsmeer 2021. Gepresenteerd door Esther Sparnaaij met hulp van Constantijn Hoffscholte en Ilse Zethof. 

Het jaaroverzicht geeft een persoonlijk en feitelijk inkijkje in de gebeurtenissen die Aalsmeer in 2021 hebben gekleurd. Programmamaakster Esther vond het leuk dit te maken met Radio Aalsmeer-voorzitter Constantijn. Zijn liefde voor cultuur spreekt uit zijn input. Ook kwam journaliste Ilse Zethof met haar nieuws over Aalsmeer. Zij heeft een haarfijn gevoel voor wat leeft in de gemeente. Frank Bunnik zorgde voor de muzikale hoogtepunten en op de achtergrond dacht ook columniste Truus Oudendijk mee.

Kortom veel weetjes die je niet wilt missen.

Gepubliceerd: 11 januari 2022 om 11:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×