Drie weken 'Back to the 10s' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

In de maand januari zijn er weer extra lange uitzendingen van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je drie donderdagavonden vanaf 20.00 uur mee naar de muziek uit de jaren 10. Op muzikaal gebied een roemruchte periode: ‘The Voice of Holland’ werd voor het eerst uitgezonden (2010), Conchita Wurst (2014) en Duncan Laurence (2019) wonnen het Eurovisie Songfestival en in dat decennium horen we voor het eerst van Gers Pardoel, Nielson, Suzan & Freek en Davina Michelle.

De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2010-2019 komen deze avonden voorbij. Bovendien hoor je de grootste hits van de jaren 10 in de Top 30 die verdeeld over de drie weken te horen is.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×