Kabinet gaat versoepelen: winkelen op afspraak, kapper en sportscholen open

Aalsmeer – De harde lockdown is zaterdag voor een deel van ondernemend Nederland voorbij. Het kabinet laat morgen weten tijdens de persconferentie, dat winkelen op afspraak weer tot de mogelijkheden behoort. De kappers en sportscholen mogen ook weer open. Deze gedeeltelijke opening wordt bevestigd door diverse bronnen in Den Haag en ‘is in de lijn met het OMT-advies’. Horeca en cultuurinstellingen moeten voorlopig wel wachten, daar is het nog te vroeg voor, gezien het aantal oplopende positieve tests.

De druk om de harde lockdown te versoepelen werd de laatste weken steeds groter na zeldzaam felle kritiek van ondernemers en lagere overheidsinstellingen. Uit alle hoeken, van alle sectoren, klonk de roep om heropening en het bieden van perspectief.

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 13 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×