Winkels en horeca Aalsmeer Centrum openen zaterdag hun deuren

Aalsmeer – Winkeliers, horecaondernemers en kappers in het centrum van Aalsmeer zullen komende zaterdagmiddag hun deuren openen voor hun klanten. De meesten kunnen en willen niet langer stil zijn. Voor sommige ondernemers staat het water aan de lippen. Als er niet snel iets veranderd, zullen deze ondernemers nooit meer hun deuren kunnen openen.

Zaterdagmiddag openen deze ondernemers hun deuren en nodigen de klanten uit om een kopje koffie te komen drinken en even bij te kletsen. De rode hartjes hangen alweer in winkelstraten van Aalsmeer Centrum, waarmee de ondernemers willen laten zien dat ze blij zijn met hun klanten. Uiteraard kan er ook lekker rondgekeken worden in de winkel en worden besteld, maar directe verkoop zal niet plaatsvinden. Alles gaat wel met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van 1,5 meter, niet teveel mensen in de zaak en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Meer informatie over welke ondernemers de deuren openen, is te vinden op aalsmeercentrum.nl. Uiteraard hopen de lokale ondernemers op steun van hun klanten en kijk ze uit naar hun komst. Mochten er vrijdag 14 januari toch versoepelingen worden aangekondigd, zoals winkelen op afspraak, dan wordt de actie aangepast.

Gepubliceerd: 12 januari 2022 om 20:47 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×