Aalsmeerse Gilbert Themen brengt zesde single uit

Aalsmeer – De Aalsmeerse zanger Gilbert Themen brengt a.s. vrijdag zijn zesde single uit onder zijn eigen naam. Eerder werkte hij samen met producer Edwin van Hoevelaak aan de door Gilbert geschreven single “Pluk de Dag van zangeres Doenja. Nu is het tijd voor het uitbrengen van zijn nieuwe single genaamd: ‘Dichtbij’.
Op vrijdag 14 januari wordt het nummer met een bijbehorende videoclip uitgebracht o.a. op Spotify, Apple Music, Amazon, iTunes Store, Google Play, Tidal en Deezer.

Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gilbert zelf en gemixt en gemasterd door Joel Verlinden (artiestennaam: Gewoon Joe) valt onder de categorie Pop. Dit nummer draagt Gilbert op aan zijn moeder en alle mensen die aan de gevolgen van Covid zijn overleden. Ook gaan zijn gedachten uit naar alle mensen die een dierbare hebben verloren.

Edison
Gilbert is een artiest met een missie. Als member van de rap hitsensatie uit de jaren negentig ‘King Bee’ won hij met deze groep de prestigieuze Edison award. King Bee is bekend van hits zoals “Back by Dope Demand” en “Must Be The Music”. Kort na het millennium verliet Gilbert de muziekindustrie om zich volledig te kunnen richten op zijn coaching praktijk. Inmiddels is hij succesvol als Leef Geef Geniet Coach en ‘EnterTrainer’.

Gepubliceerd: 11 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×