Klein protest tegen coronamaatregelen

Aalsmeer – Op vrijdag 7 januari heeft een kleine groep mensen gehoor gegeven aan een oproep op sociale media om ’s avonds vanuit het centrum van Aalsmeer te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Op de oproep waren veertien mensen afgekomen. Zij trokken met fakkels vanaf het Molenplein door het centrum.

Organisator Remie Fiege heeft laten weten dat de fakkeloptocht met name bedoeld was om een hart onder de riem te steken van de plaatselijke ondernemers en alle andere mensen die lijden onder de huidige maatregelen. Hoewel de fakkeltocht in de huidige tijd in eerste instantie misschien dreigend over komt, was deze volgens Fiege niet bedoeld als provocatie.

De fakkeloptocht was bekend bij de handhaving in Aalsmeer. Zij bleven op afstand en hoefde niet in te grijpen. Al was er vooraf wel gevraagd of de demonstranten het rustig wilden houden om geen onnodig overlast te veroorzaken.

Foto: Ter illustratie: Pixabay

Gepubliceerd: 10 januari 2022 om 22:19 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×