Uitbreiding Het Tuinhuis verdubbelt binnenruimte

Aalsmeer – Goed nieuws voor wie graag bij restaurant Het Tuinhuis van een high tea, ontbijtje of lunch wil genieten. Restaurant het Tuinhuis welke sinds 2015 na de opening druk wordt bezocht, zal de binnenruimte gaan verdubbelen, zodat men ook in de wintermaanden aan de vraag kan voldoen van de vele reserveringen. Deze uitbreiding is tot stand gekomen na goed overleg tussen Tuinhuis uitbater Nicky van Es en het museum de Historische Tuin.

De uitbreiding van de binnenruimte wordt geheel in stijl van de omgeving gerealiseerd door een aanbouw te plaatsen van een glazen overkapping met de uitstraling van een kas, welke is ontworpen door architect Richard Pannekoek. De aanbouw wordt voorzien van vloerverwarming en dubbel glas en er zal een zithoek met openhaard worden gerealiseerd. De glazen wand aan de Brandenwijnsloot kan bij warm weer geheel worden geopend, hierdoor wordt het gevoel van buiten zitten behouden.

Nicky van Es is erg blij met de realisatie van de uitbreiding: “Deze uitbreiding stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Wij zijn uit ons jasje gegroeid.” Verder geeft Nicky aan dat het bekende concept niets wordt veranderd. Wel is het door de uitbreiding mogelijk om voor groepen feestjes te organiseren door de aanbouw hiervoor te reserveren. Eind januari 2022 zijn volgens planning de meeste bouwwerkzaamheden klaar en als de huidige lockdown voor de horeca dan voorbij is, kan de uitbouw in gebruik worden genomen.

Gepubliceerd: 4 januari 2022 om 17:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×