Van virus naar verbinding bij 'Echt Esther'

Nederland is in de coronatijd in een situatie belandt van eindeloze polarisatie. Ondertussen willen de meeste mensen gewoon weer normaal doen. Maar ja, hoe doe je normaal in een knotsgekke wereld?

In het boek ‘Van virus naar verbinding’ beschrijft auteur Fred van ’t Ent gedetailleerd de coronatijd met een unieke, psychologische invalshoek. Welke kampen bestaan er? Waarom blijft de meerderheid de vreemd aanvoelende maatregelen accepteren? En vooral: hoe creëren wij verbinding in plaats van polarisatie? Het boek zit vol oplossingen en een viertal interviews met onder andere OMT-lid Diederik Gommers en Evelien Peeters van de stichting Artsen Collectief. Dit is het verbindingsboek met talloze suggesties om samen terug naar normaal te gaan.

Fred van ’t End komt zelf vertellen over zijn boek donderdag 20 januari om 19.00 uur. Ook Christiaan Sijnen (winkelier uit de Zijdstraat) schuift aan om verder te praten over hoe hij en zijn compagnon Peter Willemse deze tijd ervaren en wat ze doen om als ondernemer in business te blijven. Daarbij richten we ons specifiek op de lokale zaken hier in Aalsmeer. 

Heb jij een vraag voor Fred of Christiaan? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Fred van 't End

Gepubliceerd: 18 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×