‘DownTown Radio’ over wens voor Lotte Dun

Hij is al vaker bij een uitzending van ‘DownTown Radio’ geweest, maar heeft de programmamakers weten te overtuigen hem nog een keer uit te nodigen. Dus schuift de altijd gezellige Bart van Rooijen zaterdag om 14.00 uur weer aan bij Dennis en Ilse. Hij neemt zijn favoriete top 3 mee en gaat de andere gasten mee interviewen via de telefoon.

Er is aandacht voor Stichting Special Arts over onder ander de Poëzieweek, het Gedichtenlaboratorium en 150 jaar Mondriaan. Het presentatietrio belt met Tine Veldhuizen hierover. En we bellen met de Kudelstaartse Liesbeth Dun over haar dochter Lotte. Ze is meervoudig beperkt en heeft een grote wens.

Foto: Lotte Dun

Gepubliceerd: 18 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×