‘Door de Mangel’ wordt op de foto gezet

Afgelopen maandag ontvingen de programmamakers van ‘Door de Mangel’ de geboren en getogen Kudelstaartse Esther Versteeg als 333e gast. Eigenlijk zou zij samen met collega en vriendin Diana Braam komen, maar vanwege de coronamaatregelen was dat niet mogelijk. Zij zijn samen ruim een jaar geleden een cadeauwinkel begonnen in Kudelstaart, maar kenden elkaar al vanaf de peuterspeelzaal. Esther is in het verleden o.a. actief geweest voor de junior Pramenrace, maar doet het tegenwoordig wat rustiger aan: vroeg naar bed en lekker kleuren.

Uiteraard is Esther op zoek gegaan naar een opvolger. Dat viel nog niet mee, want veel beoogde opvolgers waren al eens geweest. Toch wist zij een bekende Kudelstaarter te strikken in de persoon van fotograaf Kick Spaargaren. “Als er iets gebeurt in de regio, staat Kick altijd vooraan om foto’s te nemen. En dat terwijl hij ook een baan heeft. Hoe doet hij dat toch?

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 24 januari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 januari 2022 om 10:36 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×