'Aalsmeer by Night' gaat 'Back to the Disco'!

Donderdag 17 februari is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard duikt deze avond vanaf 20.00 uur weer eens in de discomuziek.
De Radio Aalsmeer discotheek gaat weer even open en Meindert draait op radio en TV de leukste en opmerkelijkste discomuziek uit het tijdperk 1972-2022. Welke disco-klanken lokken jou naar de dansvloer? Aan welke disco-hits heb jij de leukste herinneringen?
Vanaf 21.00 uur is een speciale 1 uur durende Discomix te horen met de beste Dance Classics van eind jaren 70 en begin jaren 80. Ook in de reguliere ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 22.00 uur voert Discomuziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×