Bakkers centraal bij kinderprogramma ‘Echt Wel’

Eén keer in de maand wordt het programma ‘Echt Esther’ op de donderdagavond om 19.00 uur afgewisseld met het kinderprogramma ‘Echt Wel’. Zo ook donderdag 5 februari. Deze keer niet met programmamaker Esther Sparnaaij, maar Dennis Wijnhout en Ilse Zethof nemen het éénmalig van haar over.

Donderdag staat het beroep de bakker centraal. Bakker Jasper Engel van Bakkerij Vooges gaat er alles over vertellen. Onlangs was de finale van de CupCakeCup op TV en oud-winnares Isa Verzeilberg uit Kudelstaart vertelt over haar avontuur bij deze leuke bakwedstrijd. Zou ze nog steeds cupcakes bakken?

En net als iedere maand draagt Aalsmeers jongste schrijfster Teddy Kleijberg weer een stuk voor uit haar eigen dichtbundel. Heb je vragen voor de gasten? Mail dan naar ilse@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar 0297-325858.

Foto: Jasper Engel

Gepubliceerd: 1 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×