Mark en Eric Bon Ami Muziek Show

Na het succes van de januari-uitzending waarin Mark en Eric terugkeken op hun Bon Ami-tijd samen met eindbaas Marco, hebben zij nog veel verzoekjes liggen. Deze verzoekjes worden aanstaande vrijdagavond 4 februari tussen 20.00 uur en 22.00 uur gedraaid door Eric.

Een gezellige mix van muziek uit de tijd van het uitgaan in de populaire uitgaansgelegenheid in de Hornmeer. De makers van de ‘Mark en Eric Show’ riepen op een post te liken op Instagram. Eric Spaargaren: “Ons bericht op onze Instagram is al meer dan 175 keer geliked, dat geeft aan dat er een behoefte is aan een feestje met de muziek van een decennium geleden.”

Vrijdag vier je het feestje vanuit huis met een twee uur durende uitzending met heerlijke muziek.

Gepubliceerd: 1 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×