‘Door de Mangel’ spreekt met kraanmachinist Daan Tas

Ook afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ weer een gast. Voor de 335e keer nam er iemand plaats achter de microfoon. Dit keer was kok, klusser en duiker Marc Eveleens te gast. De Aalsmeerder kon zijn vak vrijwel niet meer uitvoeren, maar ging niet bij de pakken neerzitten en startte een klusbedrijf. “Ik ben altijd al een beetje handig geweest”, aldus de positieve, ondernemende en avontuurlijke Aalsmeerder die onder andere zonnepanelen installeert. Naast zijn werk is hij een fervent duiker en crossfit beoefenaar.

Voor Marc was de zoektocht naar een opvolger niet moeilijk. Al snel kwam hij bij Daan Tas. Net als Marc is Daan sinds kort ook duikinstructeur. Daarnaast is Daan machinist op een mobiele torenkraan en actief in licht-, geluid- en videotechniek. Marc wil graag weten wat Daan het moeilijkste vond van de duikopleiding. Dat en meer hoor je aanstaande maandag 31 januari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Daan Tas

Gepubliceerd: 1 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×