De schijven schuiven weer bij Sjoelclub Aalsmeer

Aalsmeer – Sjoelclub Aalsmeer gaat de sjoelschijven weer laten schuiven. De horeca is echter nog tot 22 uur open en daarom kunnen de sjoelers nog niet op hun vertrouwde donderdagavond spelen. Daarom switcht Sjoelclub Aalsmeer naar de zaterdagmiddag.

Op zaterdag 5 februari aanstaande vanaf 13.30 uur zullen de sjoelstenen weer richting de gaten glijden. Afhankelijk van de komende persconferentie zal dat ook nog zaterdag 19 februari het geval zijn. De sjoelbakken worden opgesteld in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. Je bent daar van harte welkom met een geldige QR-code via de ‘corona check app’.
Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via de website: www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: Ria Scheeuwe

Gepubliceerd: 1 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×