‘Door de Mangel’ ontvangt heier Niels Offerman

Maandag 7 februari schoof de ras-Aalsmeerder Daan Tas aan in de studio bij het team van ‘Door de Mangel’. Al vertelde hij wel tegenwoordig in Kudelstaart te wonen. De mobiele kraanmachinist omschreef zich in de wekelijkse talkshow als technisch, praktisch en een doorzetter. In zijn vrije tijd is Daan een fervent duiker en is onlangs zelfs geslaagd voor zijn opleiding tot duikinstructeur. Hij is vaak op de Poel te vinden, zomer en winter. Daarnaast is hij actief met licht-, geluid- en videotechniek.

Uiteraard ging ook Daan op zoek naar een opvolger. Op maandag 14 februari zal Niels Offerman als 337e gast achter de microfoon plaatsnemen. Hij is zijn neef en heeft een eigen heibedrijf. “Ik ben benieuwd hoe hij het heeft aangepakt een eigen bedrijf op te starten”, vroeg Tas zich af. Dat en meer hoor je aanstaande maandag 14 februari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×