Gewonde bij aanrijding op rotonde Ophelialaan

Aalsmeer – op 28 februari heeft er rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde aan de  Burgemeester Kasteleinweg/Ophelialaan, tussen een fietser en een auto. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling van zijn/haar verwondingen, de automobilist heeft buiten de schrik en materiele schade aan de auto geen persoonlijk letsel opgelopen.

De automobilist welke vanuit het winkelcentrum Ophelialaan kwam aanrijden, heeft zoals de situatie zich liet aanzien de fietser over het hoofd gezien, hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet geheel duidelijk, als mogelijke oorzaak kan de laagstaande zon er voor hebben gezorgd dat de fietser over het hoofd is gezien.

Door de aanrijding is de rotonde enige tijd afgesloten geweest. De politie doet onderzoek met de Verkeersongevallenanalyse (VOA) om de daadwerkelijke toedracht te achterhalen, zodra deze werkzaamheden zijn afgerond zal de rotonde weer worden vrijgegeven.

Foto: Radio Aalsmeer - ©Egon Jansen

Gepubliceerd: 28 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×