Kort maar krachtig Carnaval in Kudelstaart

Kudelstaart – Ook boven de grote rivieren was het weer tijd voor een feestje na bijna van twee jaar beperkingen door het coronavirus. In Kudelstaart kon dit weekend weer eens carnaval worden gevierd, weliswaar nog niet geheel als vanouds. Daarvoor ontbraken er nog wat essentiële onderdelen, maar men kon zijn lol wel weer op. Gezien de uitbundige sfeer, uitgedoste carnavalsvierders bij het kindercarnaval en het prinsenbal kon men zich onderdompelen in het feestgedruis. Het dorp was wel toe aan een feestje.

Het carnaval in Kudelstaart bestond dit jaar nog uit één feestavond, er waren geen optochten en geen bordjes ‘Poelgilderdam’ bij de toegangswegen. Kortom dit jaar was het nog een zeer afgeslankt carnaval. Toch is de Raad van Elf blij dat op zo een korte termijn wat georganiseerd kon worden. “Het was kort maar krachtig” aldus Prins Richard den Eerste. We hebben nog overwogen de optocht naar mei door te schuiven, maar dat gaan we toch niet doen. Dat dit mogelijk was, was al mooi. Daarbij hopen we dat het jubileumfeest van het 55-jarig bestaan van De Pretpeurders dit jaar ergens gevierd kan worden.”

 

Foto: ter illustratie - Pixabay

Gepubliceerd: 28 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×