Christiani gaat elke vrijdag los

Aalsmeer – Restaurant Christiani Vino e Cibo maakt er een feestje van nu de beperkende maatregelen zijn komen te vervallen ten aanzien van corona. Vanaf deze vrijdag 25 februari kan elke vrijdag avond vanaf 22.00 uur op bovenverdieping van het aan de poel gelegen restaurant publiek vanaf 25 jaar elkaar ontmoeten in een sfeervolle ambiance.

Vanaf 25 februari kunnen de gasten elke vrijdagavond genieten van een avondje uit, de avond wordt compleet gemaakt met een dj uit het clubcircuit die de muziek verzorgt. De voornaamste reden om deze vrijdagavonden op deze wijze in te richten is om in de eerste plaats te vieren dat het restaurant weer tot laat open mag blijven, maar het idee is dat er een vaste uitgaansavond van wordt gemaakt.

“Nadat de keuken om 22.00 uur sluit, wordt er langzaam gestart met het avondprogramma, hoewel de frituur wel aan blijft voor Italiaanse hapjes. Mensen kunnen hier met elkaar afspreken, lekker dansen, loungen en een wijntje of biertje drinken. We heffen geen entree”, aldus Jorn Varenhorst.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 28 februari 2022 om 22:52 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×