Grote brand in opslagloods Oosteinderweg

Aalsmeer – In de vroege ochtend van donderdag 17 februari is in een opslagloods aan de Oosteinderweg een grote brand uitgebroken. Daarbij moest één persoon door ambulancepersoneel worden nagekeken vanwege ingeademde rook. Op Twitter heeft de brandweer laten weten dat het bestrijden van het vuur niet eenvoudig was. Door de storm vliegen kleine deeltjes weg en kan een brand makkelijk op andere gebouwen overslaan, maar ondanks dit zgn. vliegvuur is dat niet gebeurd. Rond 7 uur had de brandweer de brand onder controle.

In de loods lag veel hout en stond ook een caravan. De gasfles daarvan is geëxplodeerd. Bij de brand kwam ook veel rook vrij, waardoor omwonenden werden geadviseerd ramen en deuren te sluiten. Het nablussen heeft enige tijd in beslag genomen. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.

Gepubliceerd: 17 februari 2022 om 7:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×