Jan Millenaar stopt als bestuurslid bij SPIE

Aalsmeer – Na meer dan 20 jaar bestuurslid te zijn van de Stichting Pramenrace In Ere (SPIE) heeft Jan Millenaar besloten op 22 februari het stokje over te dragen aan de jongeren. “Het is tijd voor vernieuwing”, stelt Millenaar in een mail aan, zoals hij dat noemt, de Pramenrace familie.

“Ik heb het vertrouwen dat ook dit SPIE-bestuur met hulp van u allen, een weergaloos en bijzonder Aalsmeers evenement zal weten te blijven organiseren, zodat onze huidige maar ook potentiële toekomstige Pramenracers, er een fenomenaal Aalsmeers feest van kunnen gaan maken.” Millenaar bedankt in zijn mail alle medewerkers, vrijwilligers, burgermeesters, voorzitters, bestuursleden, de betrokken ambtenaren en zeker alle sponsoren.

Maar ook bedankt Millenaar, die tegenwoordig ook politiek actief is voor Absoluut Aalsmeer, alle pramenracers. “Ik hoop nog jaren van jullie, jullie kinderen en kleinkinderen nog lang te mogen genieten en dat  jullie de Pramenrace In Ere weten te houden en te behouden en wie weet komen we elkaar daarbij tegen!”

Foto: Jan Millenaar (Judith Keessen Fotografie)

Gepubliceerd: 7 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×