Auto te water op Oosteinderweg

Aalsmeer – Maandagavond 7 februari rond 21.00 uur heeft er op de Oosteinderweg een eenzijdig ongeval plaats gevonden waarbij een auto te water is geraakt. De bestuurder is met de schrik vrij gekomen en heeft zelfstandig de auto kunnen verlaten.

Zoals het zich liet aanzien reed de auto richting het centrum van Aalsmeer, op een recht gedeelte van de Oosteinderweg. De bestuurder heeft naar alle waarschijnlijkheid de macht over het stuur verloren en is via een lantaarnpaal in tegengestelde richting te water geraakt.

Bewoners aan de Oosteinderweg kijken niet erg vreemd op van het ongeval. Al geruime tijd doet men hun beklag bij de gemeente dat er snelheidsbeperkende maatregelen moeten komen. “Het is hier sinds de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg een racebaan geworden”, aldus een omwonende. Ook de verlichting op de Oosteinderweg in het deel waar het ongeval plaats vond, blijkt al geruime tijd defect te zijn. Het is niet bekend of de snelheid en de verlichting een rol hebben gespeeld bij dit ongeval.

Foto: Radio Aalsmeer - ©Egon Jansen

Gepubliceerd: 7 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×