Laatste kans om Floribunda te bezoeken

Aalsmeer – De tentoonstelling Floribunda in het Flower Art Museum is deze week voor het laatst te zien. Tot en met zondag kan nog worden genoten van ruim honderd bloemenfoto’s van Dennis A-Tjak. Floribunda toont de hoogtepunten uit het oeuvre van kunstfotograaf A-Tjak. Zijn levenslange fascinatie voor bloemen resulteerde in diverse prachtige series.

Op de tentoonstelling in Aalsmeer zijn ook coproducties te zien van A-Tjak met twee andere kunstenaars: Rob de Heer (fotocollages) en Inge Bečka (keramiek). Floribunda is deze week nog te bezoeken van donderdag t/m zondag, 13-17 uur. Zondag 27 februari zijn de drie exposerende kunstenaars van 15-17 uur aanwezig om de tentoonstelling uit te luiden.

Wonderland
Hierna gaat het Flower Art Museum zondag 13 maart weer open met een nieuwe expositie: WONDERLAND. Kunstenaars Lida Sherafatmand en Alisa Lis scheppen met hun werk een magische wereld vol kleur. Lida Sherafatmand is een Maltese-Iraanse kunstenares. Zij schildert sprookjesachtige werelden met een overvloed aan prachtige bloemen. Haar werk drukt een diep sociaal gevoel uit. Alisa Lis groeide op in Rusland en woont sinds 2017 in Amsterdam. Zij maakt reusachtige bloemen van papier en textiel.

Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer. Meer info: www.flowerartmuseum.nl.

Gepubliceerd: 22 februari 2022 om 10:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×