'Mark en Eric Show' met politiek tintje en musicalkaartjes

Met de gemeenteraadverkiezingen voor de deur besteedt de ‘Mark en Eric Show’ aanstaande vrijdag uiteraard aandacht aan deze stemronde. Tijdens de show zullen de leden die zich verkiesbaar hebben gesteld gevraagd worden om zo eenvoudig mogelijk uit te leggen waar zij voor staan en waarom er op hem of haar gestemd moet worden.
Nu de maatregelen teruggeschroefd zijn heeft de evenementensector weer ruimte gekregen om feestelijke bijeenkomsten te organiseren. De dames van het evenementenbureau Golden Circle hebben laten weten dat ze tijdens de show met een belangrijke save the date komen voor een feest waar heel Aalsmeer en omstreken bij wilt zijn. Dat belooft wat!
Ook voor de musicals geldt dat zij weer voor volle zalen mogen spelen. Goed nieuws dus voor het familiespektakel ONE de Musical, dat momenteel draait in het theater  van Studio’s Aalsmeer. Mark en Eric krijgen producent Roel Pieters op bezoek om te horen wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een musical met muziek, zang, choreografie en free runners van dit hoge niveau.
Op de instagrampagina @markeneric loopt een winactie voor gratis musicalkaarten. Geef antwoord op de benaderingsvraag ‘Hoeveel mensen werken aan deze productie mee?’ door te reageren onder de post. Meedoen is gratis en kan tot en met vrijdag 4 maart 21:00 uur. De winnaar zal tijdens de show bekend worden gemaakt.
Luister vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur mee op Radio Aalsmeer, radioaalsmeer.nl, of kijk en luister mee op TV via kanaal 12 (Caiway).
Foto: ONE de Musical

Gepubliceerd: 28 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×