Start debatavonden en politieke satire

Op woensdag 2 maart start de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen met de eerste van de drie debatavonden vanuit de gemeente. Dit wordt live op het TV kanaal van Radio Aalsmeer uitgezonden vanaf 20.00 uur.

Vóór het eerste debat gaan Joop Kok en Sem van Hest op die avond om 19.00 uur in hun programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’ met Jop Kluis in gesprek over de komende verkiezingen. De verkiezingsprogramma’s zijn naast elkaar gelegd en wat valt er zoal te kiezen.

Als extraatje een poppenkastvoorstelling die de afgelopen periode satirisch bekijkt door de ogen van inspreker Jan Klaassen, ingefluisterd door Gerard Zelen. ‘Politieke Satire in verkiezingstijd’.

De poppenkast is ook te zien via het TV kanaal van Radio Aalsmeer. In Aalsmeer en omgeving ook op kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort. Of kijk live mee via www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 22 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×