Meer balans in je leven? Volg de training 'Ontspanning in Zicht'

Aalsmeer – Wil je meer tijd en ontspanning voor jezelf? Wil je anders leren omgaan met stress? Heb je veel op je bordje liggen? Wil je minder piekeren? Ben je op zoek naar meer balans in je leven? In maart geeft Participe Amstelland de gratis training ‘Ontspanning in Zicht’. Het is geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals.

De training geeft je inzichten en leert je bewuster te worden van je behoeften. In de training worden 5 thema’s
behandeld: Omgaan met Stress, Piekeren, Energiebalans, Sociaal netwerk, Voeding en Beweging.

Deze bijeenkomst wordt gegeven in samenwerking met PACA (psychosociale fysiotherapie) en Diëtistenpraktijk VDB. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart en 1 april van 9.30-11.30 uur in Aalsmeer (Hadleystraat 55).
De training is gratis. Je kunt je aanmelden voor de training Ontspanning in Zicht bij Participe Amstelland via 0297- 326670 of team.aalsmeer@participe.nu. Je kunt je ook al opgeven voor de volgende training, die start in juni 2022. Aanmelden is nu verplicht i.v.m. de coronamaatregelen (aantal bezoekers in de ruimte). Uiteraard worden de op het moment van de training geldende coronamaatregelen van het RIVM in acht genomen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×