Storm Eunice zorgt voor overbelasting 112

Aalsmeer/Kudelstaart – Vrijdagmiddag 18 februari is om 17.12 uur een NL-Alert uitgegeven. Storm Eunice raast over Nederland en veroorzaakt extreme weersomstandigheden in grote delen van Nederland. In het bericht wordt opgeroepen binnen te blijven. Omdat het noodnummer 112 overbelast is, wordt ook dringend gevraagd 112 alleen te bellen bij levensgevaarlijke situaties.

We houden iedereen graag op de hoogte, dus mocht u tips, nieuws of foto’s hebben van stormsituaties in Aalsmeer of Kudelstaart, stuur deze dan naar info@radioaalsmeer.nl. Wie weet treft u uw foto of bericht dan aan op onze website of op TV Aalsmeer.

Foto: © Radio Aalsmeer (Egon Jansen)

Gepubliceerd: 18 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×