Aalsmeer en Kudelstaart nemen afscheid van buurtverbinder

Aalsmeer/Kudelstaart – Vinden, verbinden en versterken. Dat waren de taken van Participes buurtverbinder Helma Keesom. Dat ze geslaagd is in het buur verbinden kon je duidelijk merken bij het afscheid in de goed gevulde zaal van het buurthuis in Hornmeer. Collega’s, betrokkenen en vertegenwoordigers van veel vrijwilligersorganisaties waren op het afscheid  haar te bedanken voor haar tomeloze inzet als buurtverbinder.

Wethouder Wilma Alink bedankte Helma namens de gemeente voor haar inzet en betrokkenheid: “Je was er voor alle inwoners en voor ons als gemeentelijke organisatie. De ondersteuning van de buurthuizen, buurtinitiatieven, het Poolse spreekuur, Lief en Leedstraten en alle andere projecten. De ware spin in het web”, aldus de wethouder, die ook de nieuwe buurtverbinders, Milena Luteijn en Dyane Stam, van harte welkom heette.

Als afscheidscadeau had Helma gevraagd om cadeaubonnen en Helma zou Helma niet zijn als ze deze bonnen ook weer schenkt aan de organisaties Buurtgezinnen en HomeStart. Helma: “Ik ben opgegroeid in een fijn gezin in een rustige tijd en dat is de beste basis die je je kunt wensen. Als je het goed hebt, kun je geven. Dus zo wil ik op deze manier iets teruggeven aan de gemeente Aalsmeer, waar de basis van deze kinderen en hun gezin nu ligt.”

 

Gepubliceerd: 18 februari 2022 om 16:56 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×