Babbelbankje geplaatst in Seringenpark

Aalsmeer – Op initiatief van de gemeente Aalsmeer en Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid worden er de komende tijd tien babbelbankjes geplaatst in Aalsmeer en Kudelstaart. Via de website participatie.aalsmeer.nl kon iedereen locaties nomineren waar zo’n babbelbankje geplaatst zou kunnen worden.
In november j.l. nomineerde Rob Lutgerhorst de locatie tegenover het gevelgedicht in het Seringenpark. Na een stemronde eindigde zijn voorstel bij de laatste tien en werd aangenomen. De speciale gebogen vorm van het bankje zou moeten zorgen voor ontmoetingen en verbinding.

Vanaf het babbelbankje heb je niet alleen zicht op het gevelgedicht, maar ook een mooi uitzicht over het gehele Seringenpark, omdat het bankje bovenaan de dijk langs de Molenvliet is geplaatst.

Foto: John Tesselaar

Gepubliceerd: 11 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×