Cursus Digisterker: werken met de e-overheid

Aalsmeer – Tijdens de cursus ‘Digisterker’ leren deelnemers omgaan met de online omgeving van overheidsinstanties. Als je de cursus hebt afgerond kun je zelf onder andere een DigiD aanvragen en gebruiken en belastingaangifte doen.

Een DigiD aanvragen en gebruiken, zelf je belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen, het gaat tegenwoordig allemaal digitaal. Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze cursus. Onder begeleiding van twee docenten en aan de hand van een praktisch werkboek ga je aan de slag. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten (vier dinsdagen in april) van 2 uur. Aan het einde van de cursus krijg je een  certificaat.\

Aanmelden kan vóór 28 maart bij Anton Furnée (020-5455556) of a.furnee@debibliotheekamstelland.nl. De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek Aalsmeer en is gratis. Meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl

Gepubliceerd: 17 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×