Dorpsdichter presenteert met muzikanten CD voor goede doel

Aalsmeer – Na meer dan een jaar uitstel is het eindelijk zover dat de CD Rimpelingen gepresenteerd kan worden op zondagmiddag 3 april in cultureel café Bacchus. Een serie teksten van dorpsdichter Jan Daalman waren de basis voor de muzikanten van Mad Mennie, Menno Boddé en Rob Bijl, om een reeks mooie nummers te maken. Een keur aan gastmuzikanten heeft meegewerkt aan het project. Het doel is om met de verkoop van de CD geld in te zamelen voor vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Het muziekproject is gemaakt tijdens de eerste coronaperiode. De meespelende muzikanten hebben elkaar dan ook nauwelijks live gezien en gesproken. Dat wordt de eerste keer tijdens dit live miniconcert.

Volgens Menno Boddé is er niks ingewikkelds aan. “In wezen is het niet meer dan dat Jan mij een tekst stuurde en ik dan keek of het zingbaar was om er daarna een compositie van te maken. Die werden daarna ingekleurd door Mad Mennie en friends.” Alles tezamen is een mooie collectie liedjes geworden in een hoesje met fotowerk van Monic Persoon.

De CD Rimpelingen is een rijke mix geworden waarbij het plezier van de makers er vanaf spat. Bacchus gaat open om half drie en het optreden begint rond de klok van kwart over drie. De entree van €5 is voor het goede doel en dan kost de CD €12,50. Bacchus gaat open om 14.30 uur en het optreden begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te bestellen op de website van Bacchus.

Gepubliceerd: 17 maart 2022 om 20:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×