Hornweg een stukje omgelegd

Aalsmeer –  Vanaf vrijdag 18 maart is de Hornweg, ter hoogte van devoormalige ingang van kwekerij Van Staaveren, een stukje omgelegd. Vanwege de aanleg van een logistieke uitgang voor vrachtwagens vanaf het terrein van Royal Flora Holland, gaat er een tunnel aangelegd worden onder de Hornweg. Op de plek waar de onderdoorgang gaat komen zijn inmiddels alle leidingen van de Hornweg dieper aangebracht/omgelegd en kan het graven op die plek beginnen.

De aanleg zal ongeveer één jaar gaan duren en al die tijd zal het doorgaande verkeer, dus ook fietsers/voetgangers, gebruik moeten maken van de omlegging, achterlangs de voormalige bedrijfswoning van Van Staaveren op huisnummer 34. Een schrale troost voor met name fietsers en voetgangers is, dat er zeer strak asfalt is aangelegd voor de omlegging. Een genot om over te rijden in vergelijking met de zeerslechte onderhoudstoestand van het fietspad langs de rest van de Hornweg.

Foto: John Tesselaar

Gepubliceerd: 18 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×