Commotie Aldi Poldermeesterplein door verwarde man

Aalsmeer – Eerder meldden wij dat er vrijdagavond 18 maart een overval had plaats gevonden op de Aldi aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer-oost. Later maakte de politie echter bekend dat het niet om een overval ging maar om een verwarde man die even voor 20.00 uur voor enige commotie zorgde en bedreigingen uitte naar het winkelpersoneel. Een omstander zou de de man nog hebben achtervolgt.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en trof de man later in de omgeving aan. Hij zou geen wapens bij zijn bedreiging hebben gebruikt. Verder doet de politie nooit mededelingen als het om verwarde personen gaat.

Gepubliceerd: 18 maart 2022 om 22:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×