De snoeiboot vaart weer uit op 9 april

Aalsmeer – Op zaterdag 9 april 2022 vaart de snoeiboot voor het eerst dit jaar weer uit. Eilandeigenaren op de Westeinderplassen krijgen zo de mogelijkheid om hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren. De boot ligt op de vertrouwde locaties: van 09.00 – 12.00 uur in Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13.00 – 16.00 uur bij Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug.

Overhangend groen
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om de eigenaren daarbij te helpen, biedt de gemeente de mogelijkheid om op zaterdag 9 april 2022 hun snoeiafval gratis af te voeren. Bedrijfsafval, zoals seringenhout en kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, is deze waarschijnlijk even aan het lossen.
Hij komt dan zo snel mogelijk weer terug. Op zaterdag 8 oktober en zaterdag 19 november 2022 zal de snoeiboot ook uitvaren.

Meer informatie
Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 387575 (vraag naar afdeling Veiligheid en Handhaving, vaarwegbeheer/ boswachter) of stuur een mail naar info@aalsmeer.nl t.a.v. V&H vaarwegbeheer/boswachter.

Gepubliceerd: 22 maart 2022 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×