'Echt Esther': Zielsgelukkig in Aalsmeer

Sommige mensen raken je diep. Wanneer je ze volgt, vullen ze je dagen met vreugde doordat ze de wereld bekijken vanuit een positieve hoek. Ze proberen ook anderen te helpen. Donderdag 24 maart om 19.00 uur staat Esther Sparnaaij daarbij stil.

Telefonisch spreekt ze Marie-Claire van der Brugge. Zij was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin zij zich erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde zij zich niet echt thuis. Ze had altijd al een bepaalde fascinatie voor het sterven en de dood. Tijdens en na het stervensproces van haar vader heeft ze een aantal bijzondere ervaringen met hem mogen delen. Dit was voor haar aanleiding om een opleiding voor stervensbegeleiding te gaan volgen.

Marie-Claire heeft inmiddels zes boeken geschreven. Van het eerste kinderboek “Er was eens een Zieltje…” is ook een muzikale familievoorstelling van gemaakt. Met alles wat ze doet, wil ze mensen inspireren om zich te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn, waar ze eigenlijk vandaan komen en dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ze wil zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en mensen helpen om meer te genieten van het leven.

Daarnaast is in de studio een andere spirituele dame aanwezig, Mercedes Scharrocks. Zij is medium, intuïtief coach, schrijver en een onwrikbare optimist toegewijd om jou te helpen de persoon te worden die je het liefst wil zijn! Zij geeft 1-op-1 mediumreadings waarbij ze contact maakt met dierbare overledenen.

Als intuïtief coach leert zij je om in jezelf te geloven, geeft tools om in de flow van het Universum te werken en je gedachten te veranderen in positieve gedachtes die jou helpen. Recentelijk is haar boek: “Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld” uitgekomen. Mercedes komt ons uitgebreid informeren over de geluksroute. De geluksroute komt voor het eerst naar Aalsmeer op 28 en 29 mei 2022. Het wordt een inspirerend ontmoeten met mooie, verrassende geluksmomenten op sfeervolle en gastvrije locaties.

Centraal staat de vraag: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Hoe mooi is dat, want gedeeld geluk wordt verdubbeld!

Luister je ook mee? Donderdag 24 maart om 19:00 via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Mercedes Scharrocks

Gepubliceerd: 21 maart 2022 om 10:03 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×