‘Door de Mangel’ ontvangt Jos van der Wal

Afgelopen maandag ontving het praatprogramma ‘Door de Mangel’ de 340e gast. Coen van der Wal is zijn hele leven al woonachtig in Aalsmeer en werkzaam bij de beroepsbrandweer in Amsterdam als hoofdbrandwacht. Daarnaast is hij ook actief bij de vrijwillige brandweer in Aalsmeer. Skiën, varen, lekker uiteten en feestjes zijn de andere bezigheden van de stoere Aalsmeerder. “Mijn vriendin verzucht weleens dat ik bijna nooit thuis ben”, aldus Van der Wal. Hij noemde zichzelf sociaal, druk en gezellig en dat waren geen woorden teveel. En drukker gaat hij het krijgen, want binnenkort krijgt hij de sleutel van zijn nieuwe huis.

Ook Coen is op zoek gegaan naar een opvolger voor volgende week. Ook hij hoefde niet ver te zoeken, want hij heeft zijn vader Jos gevraagd plaats te nemen achter de microfoon. Jos was ook betrokken bij de brandweer en is nu met pensioen en opa van kleinzoon Mees. Coen wil van zijn vader weten hoe het bevalt om niet meer te werken en hoe blij hij is met zijn kleinzoon. Al weet Coen het antwoord eigenlijk stiekem al. Het antwoord dat Jos gaat geven op deze vraag en meer hoor je maandag 28 maart vanaf 19.00 uur. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jos van der Wal (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 maart 2022 om 11:40 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×