Liefde en bloemen bij 'Echt Esther'

Donderdag 31 maart weer een leuke uitzending van ‘Echt Esther. Ed Peetoom en Monique Zwebe startten de Westeinder Vinkhoeve en halen daarmee weer een stukje toerisme naar de regio. Hoe vonden zij elkaar en wat maakte hen enthousiast voor toerisme. Als je zin hebt in een love story met een mooi einde, dan moet je echt even meeluisteren.

Monique van Weerdenburg kent de groensector op haar duimpje. Haar vader werkte al als kweker en zelf was ze lange tijd actief voor Royal Flora Holland. Tegenwoordig werkt ze zelfstandig en zet zich in voor GreenPort voor wie ze het enthousiasme voor de sector onder de jeugd probeert te stimuleren met allerlei projecten.

Natuurlijk slaan we de column van Truus Oudendijk niet over en bellen we met Linda Kroezen van Stijl & Meer over een evenement wat zaterdag in Aalsmeer Centrum wordt georganiseerd.

Ben je al nieuwsgierig? Luister dan mee donderdag 31 maart om 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Ed en Monique van Westeinder Vinkhoeve

Gepubliceerd: 28 maart 2022 om 22:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×