Het kan weer: verkoopdag Historische Tuin

Aalsmeer – De bekende jaarlijkse Verkoopdag in museum Historische Tuin Aalsmeer is terug van weggeweest. Door corona was het de afgelopen jaren niet mogelijk deze dag fysiek te laten plaatsvinden, maar zaterdag 26 maart is het eindelijk weer zover. De Verkoopdag vindt altijd plaats op de laatste zaterdag van maart.
In Aalsmeer en omstreken is deze dag een fenomeen; het is het ideale moment om authentieke tuinproducten van hoge kwaliteit te verkrijgen voor aantrekkelijke prijzen. Wie vroeg komt, heeft de ruimste keus. Vanaf 9.00 uur staan de medewerkers van de Historische Tuin klaar om bezoekers van advies te dienen en waar nodig te helpen bij het naar de auto brengen van de aankopen.

Assortiment
Aan het assortiment zal het ook dit jaar niet liggen. Zo is er een ruime sortering Aalsmeerse seringen beschikbaar, zowel struiken als bossen bloeiende seringen. Het museum staat ook bekend om de rozen en biedt deze dag een mooi assortiment struikrozen aan in diverse soorten en kleuren. Verder zijn er klimplanten zoals kleinbloemige Clematis (wit en roze) en is er een ruim aanbod aan fruitbomen (appels/peren/pruimen). Ook biedt het museum diverse heesters aan en zijn er nog verschillende andere producten verkrijgbaar. Om 16.00 uur is de Verkoopdag ten einde. De Historische Tuin is gevestigd aan het Praamplein, met een openbaar parkeerterrein voor de deur.

Seizoensstart
De Verkoopdag is tevens de aankondiging van het nieuwe publieksseizoen op de Historische Tuin. Vanaf zaterdag 2 april is het museum weer zes dagen per week toegankelijk, van dinsdag t/m zondag. Meer informatie: www.historischetuinaalsmeer.nl.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 22 maart 2022 om 7:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×