Inhaalweekend bij sjoelclub Aalsmeer

Kudelstaart – Donderdag 10 maart werd er weer gesjoeld in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. Wegens corona moesten er nog 2 avonden ingehaald worden en dit was de eerste. Regerend Nederlands kampioene bij de Dames, Petra Houweling, bewees dat het met haar vorm wel goed zit. In de hoofdklasse gooide ze 3 x 148 en 1 x 146 punten. Met 26 punten in totaal werd zij ook winnaar in de hoogste
klasse. Albert Geleijn en Tiny Amsing eindigde respectievelijk tweede en derde.

In de A-klasse was de winst voor Pia Mulder met 24 punten. Iko van Elburg werd tweede met 20 punten en Theo van Leijden scoorde 17 punten en een derde plek.  Het hoogste aantal punten deze inhaaldag werd in de B-klasse gescoord. Anouschka Ploeger scoorde 27 punten. Ook was er deze avond een persoonlijk record voor nieuweling Conny Offerman in de C-klasse. Dat record staat nu op 882 punten.

De volgende competitieavond is op donderdag 17 maart om 20.00 uur in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via de website. Voor uitslagen en informatie zie: www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: Ria Scheeuwe

Gepubliceerd: 15 maart 2022 om 6:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×