Laatste raadsvergadering voor deze gemeenteraad

Aalsmeer – Donderdagavond 10 maart vindt de raadsvergadering van Aalsmeer voor het eerst in twee jaar tijd weer plaats in de raadzaal. Doordat niet meer 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, is dit weer mogelijk. Het moment is extra bijzonder, want dit is de laatste raadsvergadering voor de verkiezingen en daarmee de laatste keer dat de huidige gemeenteraad inhoudelijke besluiten neemt. Op de agenda staat onder andere de procedure om tot een nieuw contract voor de verwerking van restafval te komen en het wijzigen van de vergaderstructuur van de gemeenteraad. Ook wordt de Warmtevisie Aalsmeer opnieuw in stemming gebracht. De vergadering begint om 20.00 uur.

De volledige agenda inclusief alle bijbehorende stukken vindt u op de website van de gemeente. Tevens kunt u hier vanaf 20.00 uur de vergadering online volgen. Dat kan ook via TV Aalsmeer op kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort. Maar publiek is ook van harte welkom in de raadzaal.

Gepubliceerd: 1 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×