Klussen op kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Er gaat weer flink worden geklust bij kinderboerderij Boerenvreugd, in maart staan er meerdere klusdagen op het programma en het bestuur van de boerderij is nog op zoek naar vrijwilligers die mee zouden willen helpen. Op zaterdag 5 maart wordt er gestart met de gehele herbestrating op de boerderij. Omdat dit een zware klus is, zouden wat extra handjes welkom zijn om dit te kunnen afronden.

Op 11 en 12 maart is het weer de landelijke vrijwilligersactie NLDoet, kinderboerderij Boerenvreugd doet al jaren mee met deze vrijwilligersactie en wordt er traditiegetrouw heel veel werk verzet. Dit alles gebeurt in een ongedwongen en gezellige sfeer. Dit jaar bestaan de werkzaamheden uit het aanvullen van de speeltuinbodem met schors, reparatie aan hekwerken en tal van andere kleinere klussen. Traditiegetrouw verzorgt Boerenvreugd op 12 maart voor een overheerlijke lunch voor alle aanwezig vrijwilligers.

Heb je dus zin om buiten lekker de handen uit de mouwen te steken met een gezellige groep hardwerkende vrijwilligers? Meld je dan aan door een mail te sturen aan bestuur@boerenvreugd.nl. Alle dagen wordt er om 9.00 uur gestart en wordt er tot ongeveer 15.00/16.00 uur gewerkt. Ook vrijwilligers die maar een paar uur kunnen helpen zijn van harte welkom aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Foto: Boerenvreugd

Gepubliceerd: 1 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×