Lokale Erfgoedcommissie zoekt uitbreiding

Aalsmeer – Lokaal erfgoed is van groot belang in Aalsmeer, daarom is de Lokale Erfgoedcommissie op zoek naar uitbreiding voor de huidige commissie die nu uit twee leden bestaat. De erfgoedcommissie brengt advies uit aan het college van Burgemeester en Wethouders over het lokale erfgoed, monumenten en archeologie met betrekking tot gemeente Aalsmeer. De erfgoedcommissie ontvangt ambtelijke ondersteuning van een secretaris. Een toekomstig lid dient kennis te hebben op het gebied van erfgoed, monumentenzorg en/of archeologie. Tevens is het een pré om bekend te zijn met Aalsmeer en Kudelstaart of daar woonachtig te zijn.

Het nieuwe commissielid dient in staat te zijn in teamverband te adviseren over het lokale erfgoed. Verder behoren goede communicatieve vaardigheden tot het profiel en in verband met de gewenste contacten met de culturele verenigingen van de gemeente is het een prettig als de kandidaat lid is van één van deze verenigingen. De commissieleden komen vier maal per jaar bijeen voor een vergadering. Daarnaast kunnen zij het gehele jaar door gevraagd worden te adviseren over erfgoed-gerelateerde kwesties. De leden van de Lokale Erfgoedcommissie ontvangen voor hun werkzaamheden een vergoeding van 500 euro op jaarbasis.

Wilt u meer informatie over de vacature, neem dan contact op met de secretaris mevrouw W. Paijmans, telefoon 020-540 4321 of per mail w.paijmans@amstelveen.nl. of kijk op www.radioaalsmeer.nl

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 1 maart 2022 om 20:37 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×