Met je pinpas naar de overkant

Aalsmeer – Betalen voor de overtocht met het veerpontje tussen Aalsmeer en Rijsenhout gaat per 1 april alleen per pin. Dat is veel makkelijker voor de voetgangers en fietsers die van de pont gebruikmaken én voor de medewerkers van het pontje. Elektronisch betalen is door corona goed ingeburgerd. Het is geen 1 aprilgrap, op het veerpontje kun je vanaf deze datum écht alleen nog pinnen. Er vaart op dit moment een huurpontje heen en weer tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer omdat de oude dieselpont er mee ophield.

Het hele jaar door
Het pontje vaart het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.45 uur. Vanaf 1 april tot en met 31 oktober, vaart het ook in de weekenden. In het weekend begint de veerdienst om 10.00 uur. Fietsers en voetgangers betalen € 1,20 per overtocht. Medewerkers van De Waterwolf Dienstverlening besturen de pont.

Gepubliceerd: 22 maart 2022 om 22:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×