Promotieteam ONE de Musical deelt gratis tickets uit

Aalsmeer – Het familiespektakel ONE de Musical speelt exclusief in het LEDbox Theater in Studio’s Aalsmeer en heeft speciaal voor deze regio de ‘Musical Mania Weken’. Koop je een ticket voor een voorstelling in maart, dan krijg je een tweede ticket gratis! Hiermee viert de musical het einde van de lockdown en willen zij ‘hun buren’ kennis laten maken met dit hartstochtelijke liefdesverhaal.

Unieke LEDbakfiets
Deze periode gaat het promotieteam in Aalsmeer en omgeving op pad met een unieke ONE de Musical bakfiets met LEDscherm. De meiden delen actieflyers uit en enthousiasmeren iedereen om de spectaculaire avond te kunnen beleven door gebruik te maken van deze speciale actie.

Personeel gezocht
ONE de Musical is op korte termijn op zoek naar personeel. Gezellige gastvrouwen- of heren en horecatoppers zijn meer dan welkom. Samen met de cast en crew zorgen zij ervoor dat het publiek een geweldige avond beleeft. Interesse? Kijk op onedemusical.nl (ook voor de voorstelling) of mail naar hr@onethemusical.com.

Foto: promotieteam ONE de Musical

Gepubliceerd: 15 maart 2022 om 15:51 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×