Geslaagde NLdoet Boerenvreugd

Aalsmeer – Ruim 30 mannen en vrouwen hebben in het weekend van 12 en 13 maart de handen uit de mouwen gestoken op kinderboerderij Boerenvreugd tijdens het jaarlijkse NLdoet evenement. Vele handen maken licht werk wordt wel gezegd en dat is zeker te merken tijdens NLdoet. Doordat er op 1 dag heel veel extrahulp is kunnen er grote klussen worden aangepakt.

Sommige NLdoet deelnemers komen ieder jaar weer terug naar de boerderij om lekker een dag te klussen. Vooral op zaterdag 12 maart was de
groep vrijwilligers groot. De klussen liepen uiteen van boomschors kruien en straatwerkzaamheden tot ramen lappen, schoonmaken en reparatiewerkzaamheden. Voor iedereen was er een passende klus. Tussen de middag werd er gezellig geluncht met z’n allen. Het bestuur van Boerenvreugd is dankbaar dat zoveel mensen zich een dag belangeloos hebben ingezet voor de boerderij en kijkt terug op een zeer geslaagd weekend.

Gepubliceerd: 15 maart 2022 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×