Sjoelen op blote voeten

Kudelstaart – Voor de 3e week op rij moesten de sjoelers van Sjoelclub Aalsmeer afgelopen donderdag 17 maart aan de bak in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart om voor de competitiewinst te strijden. Iko van Elburg verbeterde deze avond zijn persoonlijk record tot 1352. Tim van Tiem won deze avond in de hoofdklasse met 21 punten. Wim Voorbij werd tweede met 20 punten, op enige afstand gevolgd door
Albert Geleijn met 13 punten.

De A-klasse won Pia Mulder met 24 punten, voor Theo van Leijden met 23 punten en Marja Springin’tVeld werd 3e met 21 punten. Dat je op blote voeten ook prima kunt sjoelen bewees Anouschka Ploeger. Met 24 punten veroverde zij plaats 1 in de B-klasse. Mahjan Yari werd tweede met 23 punten en Wijnand Springin’tVeld werd, mede door zijn 3 scores in de 140, derde met 15 punten.

Twaalf wedstrijdsjoelers hebben zich inmiddels aangemeld voor het Open NK Individueel, dat op Paaszaterdag 16 april plaatsvindt in de Veluwehal in Barneveld. Nederlands Kampioene bij de Dames, Petra Houweling zal haar titel (van 2019!) niet verdedigen wegens eerder geplande afspraken.

Gepubliceerd: 20 maart 2022 om 7:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×