Smartwoningen op oude VVA-terrein opgeleverd

Aalsmeer – Maandag 28 maart zijn de 24 Smartwoningen op het ouder VVA-terrein in Aalsmeer opgeleverd. Wethouder Robert van Rijn van de gemeente Aalsmeer, Ingeborg de Jong (Timpaan) en Ernest Melssen (Vastbouw) overhandigden de symbolische eerste sleutel aan een van de kopers.

Het project bestaat uit 24 betaalbare Smartwoningen, die ontwikkeld zijn voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens, zoals starters en singles. Met prijzen vanaf € 199.950,-  kon de verkoop rekenen op grote belangstelling. Voor de 24 woningen hadden ruim 700 kandidaten zich ingeschreven. Inwoners van Aalsmeer kregen voorrang bij de toewijzing. Zo wordt voorzien in passende woningen voor de gemeente.

Duurrzaam
Wethouder van Rijn: “Voor gemeente Aalsmeer is dit een prachtig voorbeeld van waar wij graag meer van willen. In driekwart jaar zijn hier d 24 woningen gerealiseerd voor jonge mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart. Zij krijgen nu de kans om hier een belangrijke stap te zetten op de woningmarkt, in een duurzame woning.” De rug-aan-rugwoningen zijn circa 68 m2 groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De woningen zijn eerder ook gerealiseerd in Ursem en De Kwakel.

Gepubliceerd: 28 maart 2022 om 21:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×