Wethouder helpt bewoners Mijnheerlijckheid

Kudelstaart – Maandag 7 maart ging wethouder Robert van Rijn op bezoek bij Mijnsheerlijckheid. Hij deed dit op verzoek van een aantal bewoners die klachten hadden over onder andere het verwarmingssysteem en balkons in de gebouwen met de huurwoningen.

De woningen worden verhuurd door Habion en hebben vloerverwarming via een warmte – koude opslag. Voor dit systeem hebben de bewoners een apart contract. De klacht van de bewoners is dat diverse woningen niet goed verwarmd worden. Een andere klacht van de bewoners was dat de balkons schimmel vertonen.

Omdat zij niet goed in contact kunnen komen met Habion hadden zij de wethouder uitgenodigd. Wethouder Robert van Rijn: “Wij kunnen als gemeente deze problemen niet oplossen omdat het hier om woningen van Habion gaat, maar ik heb de bewoners beloofd dat ik met de directie van de verhuurder contact opneem om te vragen wat zij gaan doen voor de bewoners om deze problemen op te lossen.”

Gepubliceerd: 9 maart 2022 om 21:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×