Aalsmeerder doodgeschoten in Hoofddorp

Hoofddorp – Vrijdag 1 april vond er rond 11.55 uur een schietpartij plaats op een parkeerplaats aan het Leenderbos in Hoofddorp. Hierbij kwam een 20-jarige man uit Aalsmeer om het leven. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

De melding van een schietpartij op de parkeerplaats van sportvereniging Overbos kwam aan het einde van de ochtend binnen bij de politie. Er zouden daarbij meerdere schoten zijn gehoord. De politie ging snel naar de locatie en trof hier een zwaargewonde man aan. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer te redden, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Er werd direct een onderzoek gestart en in de omgeving door meerdere eenheden gezocht naar verdachten. Hierbij werd ook een helikopter ingezet en gezocht met politiehonden. Er werden geen verdachten meer aangetroffen.

De politie is nog op zoek naar getuigen en/of camerabeelden. Bent u rond het middaguur getuige geweest van de schietpartij aan het Leenderbos? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie  via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. U kunt ook direct uw tips en beelden via het tipformulier. Vermeld u er a.u.b. zaaknummer 2022062866 bij.

Gepubliceerd: 1 april 2022 om 19:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×